27/6/13

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 19/6/2013 στα πλαίσια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, εξελέγη το νέο ΔΣ της Εναλλακτικής Δράσης , το οποίο στην πρώτη του συνεδρίαση συζήτησε και πήρε αποφάσεις στα εξής θέματα:


α) Συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα

β) Οργανωτική λειτουργία

Συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα

Ομόφωνα ψηφίσθηκε η ακόλουθη σύνθεση του ΔΣ

Μάκης Σταύρου Ιστορικός-Περιβαλλοντολόγος Πρόεδρος και συντονιστής Δράσεων

Ελισάβετ Δεμίρη Πολιτικός επιστήμων Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη για επιστημονικά σεμινάρια ή ημερίδες και για στήριξη περιβαλλοντικών και πολιτιστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Κική Ναστάκου Νομικός Γραμματέας και υπεύθυνη για τον αειφορικό τουρισμό και τις εναλλακτικές εκδρομές και διακοπές

Νίκος Σταματιάδης Μαθηματικός Ταμίας και υπεύθυνος εναλλακτικών αθλημάτων (πεζοπορία, ποδήλατο, αναρρίχηση, κανόε-καγιακ, τοξοβολία κ.ά)

Αγγελική Καψάσκη Νηπιαγωγός Ειδική Γραμματέας υπεύθυνη για την πολιτιστική δραστηριότητα και την καλλιτεχνική δημιουργία, όπως και για τις αλληλέγγυες δράσεις

Άγγελος Στεφάνου Μηχανολόγος Πολυτεχνείου υπεύθυνος για θέματα περιβάλλοντος

Μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν οι

Ευγενία Ευσταθοπούλου- Παναγιώτης Μιχελής– Δέσποινα Ρωμανίδου

Οργανωτική λειτουργία

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία, ανάληψη πρωτοβουλιών και οργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων αποφασίσθηκε να συγκροτηθούν και να λειτουργήσουν τμήματα σύμφωνα με τα άρθρα 38,39,40 και 41 του καταστατικού και με βάση τις αρμοδιότητες που ανέλαβαν τα μέλη του ΔΣ.

Τα Τμήματα αρχικά θα είναι 3

-Τμήμα περιβάλλοντος και αειφορικού τουρισμού

-Τμήμα πολιτισμού, καλλιτεχνικής δημιουργίας και αλληλέγγυων δράσεων

-Τμήμα εναλλακτικών αθλημάτων (πεζοπορία, ποδήλατο, αναρρίχηση, κανόε-καγιάκ, τοξοβολία κ.ά)

Στα τμήματα μπορούν εκτός από τα μέλη να συμμετέχουν φίλες και φίλοι της Εναλλακτικής Δράσης που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τις αλληλέγγυες δράσεις, τα εναλλακτικά αθλήματα ή τις εναλλακτικές εκδρομές. Στις συνεδριάσεις των τμημάτων θα προτείνονται και θα οργανώνονται οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες. Ο χρόνος και ο τόπος των συναντήσεων των τμημάτων θα ανακοινώνονται έγκαιρα.

Υπεύθυνη για τη γραμματεία συντονισμού των τμημάτων είναι η Υβόνη Βασταρούχα Οι πρώτες συναντήσεις των τμημάτων θα γίνουν μέχρι τις 8 Ιουλίου. Όσοι/όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο email), όπως και το τμήμα ή τα τμήματα που τους ενδιαφέρουν στην Υβόνη τηλ 6976002835   ή στο email ena.drasi@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου