29/3/13

Ο ΕΠΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΛΥΝΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΌΜΙΛΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΟΠΣΑ).



Ο επί 16 χρόνια πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης, λύνει τη σιωπή του μετά από χρόνια και μιλά αποκλειστικά στο κανάλι μας, για την σημερινή εικόνα της Ηλιούπολης, για την υποψηφιότητα του Βασίλη Αλεβιζόπουλου, για το πολιτικό σκηνικό όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, καθώς και για την μεγάλη σημαντική σημερινή του προσφορά, το έργο που επιτελεί σήμερα στον Όμιλο Προώθησής Στελεχών Αυτοδιοίκησης (ΟΠΣΑ), στην εκπομπή: " Υπάρχει Λύση;".
Ο Β. ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ο επί 16 χρόνια πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκη μιλά αποκλειστικα στην Επικοινωνία Νότια Προάστια για το σημαντικό έργο που επιτελεί σήμερα στον Όμιλο Προώθησής Στελεχών Αυτοδιοίκησης (ΟΠΣΑ).

Θ.ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ:ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΣΑ


Την Δευτέρα 1/4/2013 ώρα 19.00, το 2ο σεμινάριο του Ζ΄ Κύκλου Ομιλιών Συζητήσεων του Ομίλου μας, έτους 2013, με σημαντικές εισηγήσεις. Ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης μιλά για το σημαντικό έργο του ΟΠΣΑ, καθώς και τη σημαντική νέα ημερίδα του Ομίλου στις 1 Απριλίου Σχετικά:http://www.epikoinonia-arg.gr/index.p...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου