12/9/10

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΠΑΠΑΔΑΚΑΚΗ


Ο πρώην βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον Νομό Ηλείας και συνδημότης μας Γιώργος Χρονόπουλος, έθεσε εαυτών δίπλα στο πλευρό του Μανόλη Παπαδακάκη και κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Δυνατή Πορεία» στις προσεχείς εκλογές. Αναγνωρίζοντάς τον επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης, ως τον ΜΟΝΟ ικανό για να διοικήσει ορθά το Δήμο Αγίου Δημητρίου, δίπλα στους συνδημότες του, με τους συνδημότες του, για τους συνδημότες του. Ο Γιώργος Χρονόπουλος είναι χειρουργός οφθαλμίατρος στο επάγγελμα και πριν από λίγο καιρό το όνομά του είχε πλασαριστεί ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων, που προέρχονται από το κυβερνόν κόμμα και θα διεκδικούσαν το δημαρχιακό θώκο της πόλης μας.

Ο Γιώργος Χρονόπουλος τοποθετήθηκε και γι’αυτό και ξεκαθάρισε: «Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια περίπτωση, ούτε τοποθετήθηκα προς αυτή την κατεύθυνση, ούτε ασπάστηκα ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας όλων αυτών που τα κυκλοφορούν. Η δική μου πεποίθηση για το μέλλον του Δήμου μας, είναι μια: Μανόλης Παπαδακάκης. Γι’ αυτό τον λόγο τοποθετούμαι επίσημα και δηλώνω στήριξη στο πρόσωπό του και θέτω τις δυνάμεις μου δίπλα στο πλευρό του για τον κοινό αγώνα».

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Μέσα σε μια ταραγμένη εποχή για τα οικονομικά της χώρας μας, με τα γνωστά επακόλουθα σε όλους μας, ήρθε η ώρα των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Εκλογές κατά τις οποίες θα κληθούμε, άλλοι συμμετέχοντας, άλλοι στηρίζοντας και άλλοι απλά ψηφίζοντας να επιλέξουμε τον αυριανό Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα μεταρρύθμιση με το πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», σε ό,τι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε την τύχη του δήμου μας στα χέρια μας.

Στην κατά γενική ομολογία καταθλιπτική συγκυρία της χώρας μας, να μπορέσουμε να δώσουμε καταρχήν μια νότα αισιοδοξίας, μετατρέποντας το υπάρχον κλίμα σε ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ για όλους μας.

Προϋπόθεση βέβαια για να συμβούν τα ανωτέρω είναι να επιλέξουμε έναν δήμαρχο που να γνωρίζει τα προβλήματα της Πόλης μας. Έναν δήμαρχο μακριά, από μηχανισμούς, έξω από οικογενειοκρατίες, προσωπικές, πολιτικές ή άλλες επιδιώξεις και φιλοδοξίες.

Ικανό να δώσει λύσεις, με ευαισθησία για τον άνθρωπο, ν’αποφασίζει με ψυχραιμία και ωριμότητα, χωρίς μισαλλοδοξία και μικροπολιτικές.

Έναν δήμαρχο αποτελεσματικό με μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών της πόλης μας.

Έναν δήμαρχο που ν’αγαπάει τους Συνδημότες του, που ν’αγαπάει την ΠΟΛΗ του.

Επιλέγω λοιπόν να στηρίξω τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ με τον ΜΑΝΟΛΗ ΠΑΠΑΔΑΚΑΚΗ για Δήμαρχο, γιατί στο πρόσωπό του διακρίνω όχι απλά έναν ικανό και αποτελεσματικό άνθρωπο, αλλά γιατί τα πιστεύω του τα παλεύει με πάθος, διαθέτοντας διάρκεια, εργατικότητα, ρεαλισμό και αποφασιστικότητα. Γι’αυτούς λοιπόν τους λόγους που προανέφερα δηλώνω επίσημα πως θα κατέλθω υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της «Δυνατής Πορείας», δίπλα στο πλευρό του Μανόλη Παπαδακάκη!


Γεώργιος Χρονόπουλος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Πρώην Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου