20/7/10

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMB ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Την Παρασκευή 9/7/201 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καλοκαιρινής αθλητικής απασχόλησης για παιδία του δημοτικού που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού του Δήμου Αργυρούπολης.

Το αθλητικό Camp είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη των γονέων να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους μετά το πέρας του σχολικού έτους εφόσον αυτοί εργάζονται και όχι μόνο. Οι ανάγκες των καιρών επέβαλαν το φετινό Sports Camp να διαφοροποιηθεί ελαφρά χωρίς όμως να υστερεί σε ποιότητα και ποικιλία προγραμμάτων και δράσεων.

Το Summer Sports Camp @ Αργυρούπολη 2010 πραγματοποιήθηκε για 4 ολόκληρες εβδομάδες όπου τα παιδιά ασχολήθηκαν με διάφορα αθλήματα όπως Ενόργανη, Ρυθμική, Μπάσκετ, Βόλλεϋ, Τζούντο, Κολύμβηση, Τοξοβολία κ.ά., κοινωνικοποιήθηκαν, έκαναν νέες φιλίες παίζοντας δημιουργικά και κάνοντας τις πρώτες μίνι διακοπές τους εντός των τειχών της πόλης με την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτικών και καθηγητών φυσικής αγωγής.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, πράγμα που φάνηκε από τη μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών μας, μιας και ο αριθμός των μελών που το παρακολούθησαν φέτος έφτασε τα 400 παιδιά .

Η τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/7/2010 στο Γήπεδο ποδοσφαίρου του Α΄Πολυδύναμου αθλητικού κέντρου της οδού Τριπόλεως έδωσε στους γονείς και όλους του παρευρισκόμενους ένα δείγμα της δουλειάς των παιδιών και των δασκάλων τους το μήνα του Summer Camp.

Ο Πρόεδρος ΟΝΑΔΑ κ. Κρητικός Βασίλης στον χαιρετισμό που απηύθυνε δήλωσε χαρακτηριστικά: …ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας στο Summer Sports Camp @ Αργυρούπολη 2010, για την ανταπόκριση στην πρόσκληση της τελετής λήξης και την ζωντάνια που δώσατε με το χειροκρότημα σας και σας περιμένουμε και την καινούργια χρονιά να δώσετε πάλι το παρόν σε κάποια από τις δράσεις του ΟΝΑΔΑ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες έδωσε στην εταιρεία Agenda Setters για την άψογη συνεργασία και την συμβολή της στην υλοποίηση του Summer Sports Camp @ Αργυρούπολη 2010.

Ο Πρίαμος, η Αθηνά, ο Απόλλωνας, η Άρτεμης, ο Πάτροκλος και ο Αχιλλέας μας αποχαιρέτησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο παίζοντας ποδόσφαιρο – βόλλευ, κάνοντας ασκήσεις εδάφους ενόργανης ή ρυθμικής και τραγουδώντας σε ρυθμούς Michael Jackson και Χατζηγιάννη μας ευχήθηκαν Καλό Καλοκαίρι.

Στην γιορτή λήξης παρευρέθησαν ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Πασβαντίδης Χάρης, οι Αντιδήμαρχοι Διοίκησης & Οικονομικών κ. Σκρίνης Ευάγγελος, Περιβάλλοντος κ. Καλύβας Θανάσης, Πόλης κ. Μιμηγιάννης Χρήστος, Παιδείας κ. Αλεξόπουλος Αντώνης, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας Ο.Ν.Α.Δ.Α. κ. Σπυρόπουλος Νίκος και κ. Ζαρχανής Θωμάς αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΠΟΔΑ & Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τογρίδης Λάζαρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος & μέλος ΟΝΑΔΑ κ. Κοσικίδης Γιώργος, τα μέλη του ΟΝΑΔΑ κ. Ηλιοπούλου Ελένη και κ. Μαθιουδάκης Ρόνης , η Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ και μέλος ΟΝΑΔΑ κ. Πετράκη Μαρία, εκπρόσωποι των σωματείων Γ.Σ.Α. κ. Λεβέντης Γιάννης και ΛΑΥΡΑΣ κ. Βαμβακάς Ανδρέας και κ. Κυριαζής Γιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου