28/7/10

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ-ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!!! ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 1.000.000 € ΜΕ ΤΟΥΣ 110 ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ-ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!!!

Δημοσιογραφική αποκλειστικότητα τοπικής εφημερίδας, ανοίγει την πόρτα για την…

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!

Στο σκαμνί της Δικαιοσύνης 110 (Εκατόν δέκα) αξιωματούχοι του Δημοσίου!

(Δήμαρχοι, πρώην Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ακόμη και βουλευτής)

Το φως της δημοσιότητας θα δουν και άλλες υποθέσεις εμπλεκόμενων δημάρχων σε σκάνδαλα!!!Η δημοσιογραφική αποκλειστικότητα της τοπικής εφημερίδας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», για το μεγάλο σκάνδαλο του Επιτροπείου στο Περιστέρι, στο οποίο πρωταγωνιστούν 14 (δέκα τέσσερις) δήμοι της Δυτικής Αττικής και ένας Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σκάνδαλο το οποίο οδήγησε σε διασπάθιση του δημοσίου χρήματος που αγγίζει το 1 εκατομ. Ευρώ, αποτέλεσε την αφορμή για να παρέμβει η Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γεώργιος-Σταύρος Κούρτης, πληροφορηθείς την είδηση-βόμβα της εφημερίδος (είχε αναρτηθεί και στο διαδίκτυο), έστειλε την υπόθεση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, απ’ όπου ξεκίνησε ένας μαραθώνιος προανακριτικής διαδικασίας, με εκατοντάδες καταθέσεις, για να καταλήξουμε στην απόδοση κατηγοριών σε 110 αξιωματούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!!! Η δίκη έχει προσδιοριστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου και θα εκδικαστεί στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.


Αποτελεί ρεκόρ Γκίνες να διεξάγεται δίκη όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ταυτόχρονα 110 άτομα!! Ούτε η Δίκη της Νυρεμβέργης ούτε οι δίκη των Απριλιανών της χούντας του 1967, είχαν ποτέ τόσους πολλούς κατηγορούμενους!

Και όμως, μία υπόθεση στην οποία εμπλέκονται αποκλειστικά παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έφθασε να δημιουργήσει αυτό το ασύλληπτο ρεκόρ, με 110 κατηγορούμενους για παράβαση καθήκοντος!!!

Η υπόθεση από μόνη της επιβεβαιώνει αυτό που είναι διαπιστωμένο και από τους ελεγκτές επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, ότι δηλαδή η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον μεγάλο θύλακα παρανομίας του δημοσίου!



Το σκάνδαλο του Επιτροπείου στο Περιστέρι, ξεκίνησε στα 2005 και ολοκληρώθηκε το 2006, με πρωταγωνιστές, τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη και τον τότε Επίτροπο του Ελεγκτικού κ. Θεόδωρο Γεωργακόπουλο, οι οποίοι και –όπως μαρτυρούν τα στοιχεία- συνεννοήθηκαν για την εγκατάσταση του δεύτερου, σε κτίριο του Δήμου Περιστερίου. Η δικαιολογία που βρήκαν, ήταν ότι η εγκατάσταση του Επιτρόπου στο Περιστέρι, θα διευκόλυνε στις μετακινήσεις, μια και δεν …θα χρειαζόταν να τρέχουν στην οδό Τσόχα (πίσω από την λ. Αλεξάνδρας) όπου ήταν έως τότε, τοποθετημένος ο Επίτροπος στα γραφεία του Ελεγκτικού.

Με αυτό το πρόσχημα, ο Δήμαρχος Παχατουρίδης, βρήκε ως …πρόσφορο κτίριο, ένα διόρωφο κτίσμα το οποίο κατασκευάστηκε με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2001 (μέσω του προγράμματος URΒAN), αποκλειστικά για την εργαζόμενη γυναίκα!!! Επομένως, η ενέργεια του Δημάρχου Περιστερίου να …ξηλώσει από το κτίριο το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα εργαζόμενης γυναίκας, για να τοποθετήσει τον Επίτροπο του Ελεγκτικού, ήταν πέρα για πέρα παράνομη, μια και η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούσε και μπορεί ανά πάσα στιγμή να ζητήσει τα χρήματα της πίσω και να στείλει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια την χώρα μας !!!

Για μια ακόμη φορά δηλαδή, η Ελλάς θα γινόταν διεθνές ρεζίλι!!!


Ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γεώργιος-Σταύρος Κούρτης, αντιλαμβανόμενος το τεράστιο ζήτημα που προέκυπτε και με δεδομένο ότι από τον δήμο Περιστερίου άρχισαν ήδη οι αντιδράσεις, κυρίως από δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης, έστειλε την υπόθεση στην Δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης, συνεννοήθηκε με δεκατρείς Δημάρχους της Δυτικής Αττικής και από εκείνο το σημείο άρχιζε η μεγάλη…αφαίμαξη των προϋπολογισμών των ανωτέρω δήμων. Με ψέματα, ακόμη και με πλαστογραφία, αδίκημα με το οποίο βαρύνεται ο πρώην δήμαρχος Ιλίου κ. Κουκουβίνος, εκταμιεύτηκαν σε χρήμα ή σε είδη τεράστια ποσά (600.000 €), προκειμένου να δικαιολογήσουν την εγκατάσταση του Επιτρόπου κ. Γεωργακόπουλου, σε ένα διαμέρισμα 300-350 τ.μ.!!! Απίστευτο ποσό, με το οποίο ενώ χτίζεις πολυκατοικία, οι δήμοι της Δυτικής Αττικής επέτυχαν να στεγάσουν τον Επίτροπο σε ένα διαμέρισμα, ο οποίος με την σειρά του θα τούς ήλεγχε τα χρηματικά εντάλματα!!!
Ένα μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων, πήγε κατευθείαν στην Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Περιστερίου (ΑΝΑΝΕΠΕΡ), λες και επρόκειτο για κατασκευαστική εταιρεία!!! Επίσης παράνομη πράξη, μια και είναι γνωστόν ότι η Αναπτυξιακή Επιχείρηση δεν μπορεί ποτέ να είναι Κατασκευαστική, άλλωστε δεν ανήκει στο ΜΕΕΠ.

Παρανομία βρίσκεται και στο ότι εμφανίζονται 13 Δήμοι να πληρώνουν χοντρά λεφτά για την εγκατάσταση του Επιτρόπου σε ένα κτίριο, το οποίο δεν ανήκει στον Δήμο τους. Αυτή η πράξη προβλέπεται και από την Νομολογία του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Μάλιστα, παρόμοιες ενέργειες που επεχείρησαν να κάνουν άλλοι δήμοι, το Ελεγκτικό Συνέδριο τις ακύρωσε με αποφάσεις του αμέσως. Χαρακτηριστικά αναφέρεται η Πράξη Τ7 2006 94, όπου το Ελεγκτικό Συνέδριο, διά του Αντιπροέδρου του Ελεγκτικού κ. Χ. Ντάκουρη, αποφαίνεται:


«Ανάθεση από Δήμο στη Δημοτική Επιχείρηση αυτού των εργασιών συντήρησης του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου. Μη νόμιμη, διότι η ως άνω δαπάνη διενεργήθηκε χάριν ακινήτου που δεν ανήκει είτε κατά κυριότητα, είτε καθ΄ οιανδήποτε άλλον νόμιμο τρόπο στην περιουσία του Δήμου».

Κι ενώ το Ελεγκτικό Συνέδριο για άλλες περιπτώσεις θεωρεί παράνομη πράξη ένας Δήμος να συντηρεί ή να ανακατασκευάζει Δικαστικό Μέγαρο, και γενικώς οίκημα που δεν είναι δικό του, εν τούτοις ο τότε Επίτροπος κ. Γεωργακόπουλος θεώρησε νόμιμη την δαπάνη επί κτιρίου που εγκαταστάθηκαν οι δικές του υπηρεσίες, από Δήμους που δεν τους ανήκε το κτίριο & τους οποίους εν συνεχεία θα ήλεγχε!!!


Το σκάνδαλο υπολογίζεται ότι αγγίζει το 1.000.000 € (ένα εκατομμύριο ευρώ) και συγκεκριμένα: 600.000 ευρώ από την αφαίμαξη των προϋπολογισμών των δήμων της δυτικής Αττικής και άλλα 400.000 € όσο εκτιμάται η αξία του ακινήτου στο οποίο εγκαταστάθηκε ο Επίτροπος! Τεράστια δαπάνη-διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Ακόμη όμως και στην θεωρητική περίπτωση που χρειαζόταν αυτή η δαπάνη, ο μόνος αρμόδιος φορέας να την πραγματοποιήσει, ήταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης και δι’ αυτού το ΤΑΧΔΥΚ. Άλλωστε το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Μεγάρων (ΤΑΧΔΥΚ), είναι αυτό που αναλαμβάνει τέτοιου είδους έργα. Σε καμία περίπτωση οι Δήμοι!!!


ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ:

Στο κατηγορητήριο, της πρωτοφανούς για τα χρονικά της Ελληνικής Δικαιοσύνης υπόθεσης, φιγουράρουν μεγάλα και γνωστά ονόματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλοι όσοι μέσα από τα δημοτικά συμβούλια των δήμων τους ή τις Δημαρχιακές Επιτροπές, συνήνεσαν στην παράνομη αφαίμαξη του ποσού των 600.000 €, οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Χαρακτηριστικά:

Εκτός από τον Ανδρέα Παχατουρίδη Δήμαρχο Περιστερίου, παραπέμπονται και οι:

Δημήτρης Καλογερόπουλος (Δήμαρχος Αιγάλεω και Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ),

Ιωάννης Γκίκας (Αντιδήμαρχος Αιγάλεω)

Γιώργος Λιάκος (πρώην Δήμαρχος Ασπροπύργου)

Νίκος Μελετίου (νυν Δήμαρχος Ασπροπύργου)

Ισίδωρος Τσίγκος (Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου)

Γιώργος Αμπατζόγλου (Δήμαρχος Ελευσίνας)

Ταξιάρχης Φαρμάκης (Αντιδήμαρχος Ελευσίνας)

Δημήτριος Λιάσκος (Αντιδήμαρχος Ελευσίνας)

Παναγιώτης Λινάρδος (Αντιδήμαρχος Ελευσίνας)

Κλέαρχος Τζαφέρης (Αντιδήμαρχος Ελευσίνας)

Βασίλης Κουκουβίνος (πρώην Δήμαρχος Ιλίου)

Κυριάκος Ντηνιακός (πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου)

Δημήτρης Μαραβέλιας (νυν Δήμαρχος Χαϊδαρίου)

Νικήτας Καμαρινόπουλος (Δήμαρχος Καματερού)

Θεόφιλος Ρόκκας (Δήμαρχος Μαγούλας)

Χρυσόστομος Σύρμος (Δήμαρχος Μεγαρέων)

Γιωργος Μπρεδελής (Αντιδήμαρχος Μεγαρέων)

Γιώργος Παπαβασίλης (Αντιδήμαρχος Μεγαρέων)

Νικόλαος Παπαδήμας (πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων)

Χρήστος Παππούς (νυν Δήμαρχος Άνω Λιοσίων)

Δημήτριος Καμπόλης (Αντιδήμαρχος Άνω Λιοσίων)

Ανδρέας Αντζάμπος (Αντιδήμαρχος Άνω Λιοσίων)

Σταύρος Φωτίου (Δήμαρχος Νέας Περάμου)

Λάμπρος Μίχος (πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και νυν βουλευτής ΠΑΣΟΚ)

Αναστάσιος Βουρλούμης (Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου)

Μάριος Λιακόπουλος (Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου)



ΑΘΩΟΣ Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΞΥΔΗ!

Το Α’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθώωσε τον εκδότη του «Παρατηρητή» Μάκη Βραχιολίδη, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, με το οποίο είχε καταδικαστεί πρωτόδικα, μετά από μήνυση του Δημάρχου Ξύδη! Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου κ. Διονυσία Μπιτζούνη και οι δύο Εφέτες, κ.κ. Κυριάκος Φώσκολος και Άννα Φωτοπούλου, λειτούργησαν με απόλυτο πνεύμα Δικαίου και ευθυκρισίας, αντιλαμβανόμενοι από την πρώτη στιγμή της εκδίκασης της υπόθεσης, ότι ήταν αδιανόητο να τιμωρήσουν τον δημοσιογράφο για «υπαινιγμό διά του οποίου συκοφάντησε τον Δήμαρχο Παπάγου», όπως ήταν η κατηγορία που του είχε αποδώσει ο κ. Ξύδης και η πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση! Το επίμαχο δημοσίευμα, για το οποίο σύρθηκε στα δικαστήρια επί μακρώ ο εκδότης του «Παρατηρητή», αφορούσε στην -αποκαλούμενη σατιρικά- «Ναυαρχίδα», σκωπτικό σχόλιο, που καυτηρίαζε την ολιγωρία της Δημοτικής Αστυνομίας και κατ’ επέκταση του Δημάρχου, επειδή άφηναν για μεγάλο διάστημα, ένα θαλάσσιο σκάφος σε δημοτική πρασιά. Ο κρυφός καημός του κ. Ξύδη, ήταν να τιμωρηθεί ο Βραχιολίδης ως υβριστής του, μια και επινόησε το αδίκημα της εξύβρισης και παράλληλα της δυσφήμισης και συκοφαντικής σε βάρος του δυσφήμισης! Η πρώτη κατηγορία, εξέπεσε στο προανακριτικό στάδιο της διαδικασίας, πριν δηλαδή η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο. Όμως οι άλλες δύο κατηγορίες, ταλαιπώρησαν τον Μάκη Βραχιολίδη για περισσότερο απ΄΄ο ένα χρόνο, μια και πρωτόδικα καταδικάστηκε από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή! Οι δικαστές του Πρωτόδικου Δικαστηρίου, υιοθέτησαν πλήρως όλους τους ισχυρισμούς του κ. Ξύδη, ακόμη και αυτούς που αναφέρονταν στην εξύβρισή του μέσω του διαχωρισμού της λέξεως «Ναυ-αρχίδα», διά του οποίου, όπως υποστήριζε ο Δήμαρχος Παπάγου, υβριζόταν σε …αρχίδα!!! Στο Εφετείο, όπου και οδηγήθηκε η …πολύκροτη υπόθεση, η ακροαματική διαδικασία, διήρκησε δύο ημέρες (14 και 22 Ιουλίου), απασχολώντας συνολικά αντιδίκους, μάρτυρες και δικαστές, για 6 τουλάχιστον ώρες!!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: «Η υπόθεση πήρε διαστάσεις που δεν έπρεπε» Η ευθυκρισία του Εισαγγελέα κυρίου Μακρόπουλου, ήταν παροιμιώδης. Με αναλυτική σκέψη και επιχειρηματολογία που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης, υποστήριξε ότι η υπόθεση αυτή πήρε μεγάλες διαστάσεις, που δεν της άξιζαν, χαρακτηρίζοντας το 10 στιχο σχόλιο ως μη επιτυχημένο για το χιούμορ του αλλά και ανεπιτυχές ακόμη και στην περίπτωση που αρθρογράφος του είχε υποκρυπτόμενη διάθεση να συκοφαντήσει τον Δήμαρχο. Με άλλα λόγια, το σχόλιο υπό τον τίτλο «Ναυαρχίδα», δεν συκοφάντησε τον Δήμαρχο και πρότεινε την αθώωση του κατηγορουμένου! Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε ο Εισαγγελέας όταν, αναφερόμενος και στα υπόλοιπα δημοσιεύματα της σελίδας, όπου συνυπήρχε το σχόλιο με την «Ναυαρχίδα», τόνισε ότι «γι’ αυτά τα δημοσιεύματα όπου υπήρχαν σοβαρές και συγκεκριμένες καταγγελίες κατά του Δημάρχου, δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση ή μήνυση από τον εγκαλούντα κατά του κατηγορουμένου». ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ, ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ… press-bank.gr!!!: Ο συνήγορος του μηνυτή κ. Ανδρεουλάκος (πρώην βουλευτής), έγινε έξαλλος στο άκουσμα της πρότασης του Εισαγγελέα κ. Μακρόπουλου και επιστρατεύοντας ό,τι διέθετε στην νομική…φαρέτρα του, επιδίωξε να αντιστρέψει το διαφαινόμενο κλίμα. Επικέντρωσε όλη του την επιχειρηματολογία, σε δημοσιεύματα τα οποία δεν ανήκαν στον εκδότη του «Παρατηρητή» αλλά στο ιστολόγιο press-bank.gr! Θέλησε δηλαδή να καταδικάσει τον Βραχιολίδη, ταυτίζοντάς τον με άρθρα τα οποία όχι μόνον δεν ανήκαν στον εκδότη του «Παρατηρητή» αλλά τα οποία ήδη είχε καταδικάσει στο παρελθόν ο Μάκης Βραχιολίδης. Μάλιστα ο δημοσιογράφος, απολογούμενος στο Δικαστήριο και προσκομίζοντας έγγραφα, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμμία σχέση με ξένα δημοσιεύματα, ούτε με την press-bank.gr, της οποίας δεν είναι ούτε καν απλό μέλος της, ενώ πολλά από τα δημοσιεύματά της τα θεωρεί υβριστικά, όπως και τα συγκεκριμένα που αναφέρονταν στον κ. Ξύδη. «Εγώ σύρομαι στα δικαστήρια γιατί έχω το σθένος να υπογράφω τα άρθρα μου και να μην κρύβομαι πίσω από ανώνυμα σχόλια η blogs», τόνισε ο Μάκης Βραχιολίδης και συνέχισε: «Το ότι δίνω κάποια άρθρα μου στην press-bank.gr για να προβάλλεται η εφημερίδα μου, δε σημαίνει ότι ταυτίζομαι και με τις απόψεις της. Είναι σαν να πηγαίνω φιλοξενούμενος σε μια τηλεοπτική εκπομπή και επειδή ο παρουσιαστής της εκπομπής είπε κάποια συκοφαντικά πράγματα για κάποιον άλλον, θα πρέπει να μού τα χρεώσουν εμένα;» Και όμως, ο κ. Ανδρεουλάκος, στερούμενος ουσιαστικών επιχειρημάτων σε βάρος του Βραχιολίδη, προσπάθησε να τον ταυτίσει με άρθρα που είχαν αναρτηθεί στο ιστολόγιο της ανωτέρω ηλεκτρονικής έκδοσης! Παρόμοια αντίληψη συλλογικής ευθύνης, που υιοθέτησε ο κ. Ανδρεουλάκος, ενυπάρχει σε πολιτικές αντιλήψεις τύπου Ισραήλ, το οποίο επειδή βαφτίζει τρομοκρατική μια Παλαιστινιακή οργάνωση, τιμωρεί συλλογικά όλους τους Παλαιστίνιους, είτε με αποκλεισμό είτε με εν ψυχρώ δολοφονίες αθώων! Όπως ήταν επόμενο, το Δικαστήριο δεν έπεσε σε αυτού του είδους την παγίδα του κ. Ανδρεουλάκου και αθώωσε τον εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. …ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!

Ο συνήγορος του κ. Ξύδη, στην απέλπιδα προσπάθειά του να επιτύχει την καταδίκη του δημοσιογράφου, έφτασε στο σημείο να εκτοξεύσει απειλές, με παραλήπτες τόσο τον κατηγορούμενο, όσο και την έδρα του Δικαστηρίου.

Είπε: «Αν δεν απονείμετε Δικαιοσύνη σήμερα, η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί έξω και πιθανώς να χυθεί αίμα»!!! Όλοι έμειναν εμβρόντητοι. Λίγες ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, ο Απόστολος Ανδρεουλάκος, αναφέρθηκε σε απονομή …δικαίου με αίμα έξω από τις δικαστικές αίθουσες!!!

Ποιο αίμα εννοούσε; Του κατηγορουμένου δημοσιογράφου ή των δικαστών που θα έδιναν την ετυμηγορία τους; Εμείς δεν πιστεύουμε να εννοούσε τίποτε, όμως η αγόρευση του κ. Ανδρεουκάκου, είχε χάσει κάθε μέτρο. Στην προσπάθειά του να στηρίξει τις κατηγορίες του πελάτη του, ο λόγος του διολίσθησε σε αυτή την αποστροφή.

Απαράδεκτη ήταν και η αναφορά του στην δολοφονία Γκιόλια. Μια δολοφονία την οποία βεβαίως καταδίκασε αλλά ως ένα σημείο την ερμήνευσε ως συνέπεια του ολισθηρού δρόμου που έχει πάρει η δημοσιογραφία.

1 σχόλιο:

  1. ypourgos@ypes.gov.gr, depiyp-a@ky.ypoik.gr, infodtap@otenet.gr, GGD@ypes.gov.gr, oikonomika.ota@ypes.gr, d.olo@ypes.gr, dioikisi@ypes.gr, ggattiki@otenet.gr, grgenatt@otenet.gr, grtnada@otenet.gr, info@gedd.gr, seedd@seedd.gr, infopar@parliament.gr, info@illegalsigns.gov.gr, info@ypee.gr, todo2.oikonomika.ota@ypes.gr, ggtk@ggk.gr, genikos@ypes.gr, dty@ypes.gr, pressoffice@yptp.gr, pressoffice@astynomia.gr, grafioty@otenet.gr, kepik@mopo.gr, info@195.gr, tmima.kadou@cityofathens.gr, marinai@cityofathens.gr, mayor@cityofathens.gr, pgd@cityofathens.gr, mp.cs@cityofathens.gr, adedy@adedy.gr, grammateia@ypes.gov.gr, info@poeota.gr, info@kedke.gr, info@tedkna.gr, nom1@otenet.gr, nomarhis@nomarhiapeiraia.gr, nomath12@otenet.gr, idgrafeio2@nomarhiapeiraia.gr, yme@otenet.gr, info@dei.com.gr, t.tzanis@dei.com.gr, Grammatia@ypan.gr, grammatia@justice.gov.gr, diadp@syzefxis.gov.gr, seeyme@yme.gov.gr, yme@yme.gov.gr, service@dorg.minenv.gr, ypourgosde@otenet.gr, dkeo@otenet.gr, dmeoggde@otenet.gr, ggded1kl@otenet.gr, ggded1@otenet.gr, oasa@oasa.gr, ethel@ethel.gr, tee@ypepth.gr, eisag@otenet.gr, pasok@pasok.gr, nd@nd.gr, koinonia8@megatv.com, kastanidis@parliament.gr, kourdistoportocali@gmail.com, john.romeos@gmail.com, asfika@otenet.gr, D22@mof-glk.gr, dioikitiko-a1@ky.ypoik.gr, te17890@yahoo.gr





    Γεώργιος Θεοδωροπουλος

    Αργους 35

    ΑΘΗΝΑ 10444

    697-698-9608

    te17980@yahoo.gr









    ΘΕΜΑ Διαφ. πινακίδες συλλήψεις, πρόστιμα



    ΣΧΕΤ 1 ΣΕΕΔΔ/Φ.4/7015/ 29-8-2008 Συγγρού 60,Γεωργιου 9281888,φαξ 9281 939



    2 www.ypes.gr/el/Ministry/Encyclical/

    YΠΕΣ Επείγουσα εγκύκλιος για υπαίθρια διαφήμιση (υπ΄αριθμ.6969/3/2010) προς ΑΕΑ(Αρχηγείο ΕΛΑΣ)
    Το υπ΄αριθμ. 2501/16/42-στ΄/28-1-2010 έγγραφο του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας & οι υπ΄αριθμ. 553/Εγκ.3/2008 και 4422/γκ.9/2009 εγκύκλιοι του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου









    Σε συνέχεια των μηνύσεων μου με αρ.πρ.ΙΓ/2009/12687, ΣΤ 2008/5036 ,Θ΄10/ 6036 στην 4η πταισματοδίκη, Θ10 /3054 στην 8η πταισματοδίκη, κατά Περιφερειας, Δημαρχων, Δημοτικων Συμουλιων κλπ. και σύμφωνα με την Επείγουσα εγκύκλιος για υπαίθρια διαφήμιση (υπ΄αριθμ.6969/3/2010) και 4422/γκ.9/2009 εγκύκλιοι του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

    συλλαβατε Εισπράξατε τα πρόστιμα για διαφημιστικές πινακίδες αρ 10,11 ΚΟΚ, ν 2946/2001 κλπ

    και ενημερώσατε τους φορείς







    Η

    268 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αθηνων-Κηφισου EXTRA 3 CHANNEL 1-7-2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή